blog bersawang


dah lama giler aku x update blog aku...maklum la sibuk dgn life style baru..dulu bujang skang dh kawin...tp skang nih aku rasa mcm nak update blog balik..tp bukan kat sini..aku nk wat blog baru.x nk letak detail identiti, xnk letak personal background..biar org x kenal aku...kali nih blog rahsia...so dgn ini diistiharkan blog kisah arik nih di tutup...dan digantikan dgn blog baru yg bertajuk...TTTUUUUTTTTT....

1 Response to blog bersawang

  1. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment