SETEM...


Hari ni aku nak citer sket pasal movie yg aku tgk smlm...Setem...filem ni pengarah dia Kabir Bhatia (yg buat citer sepi ngan drama nur kasih)...serius beb, lawak giler. bnyk point2 yg korg akan tergelak sebab citer dia simple tp cara dia olah citer ni yg buat citer nih best...citer dia pasal berebut satu setem yg kononnya berharga jutaan ringgit...pada mereka yg suke tgk citer kelakar ngan citer ala2 'baik punya cilok'...this is the film you should not miss...serius...nak citer lebih2 takleh, korang kene layan sendiri citer nih.
ps : hangpa semua suka ikan?...

6 Response to SETEM...

  1. HiDayah says:

    satu ja aku x boleh terima dlm pilim nih..kenapa ada azwan ali!!!!!!!!...tp yg lain ,mmg best

  2. shah says:

    betul tuh...satu lagi aku rasa ending dia cam meleret sket...tp still best citer nih

  3. c'rus says:

    mmg best, lagi best dari baik punya cilok,, dan sudah tentu lagi lawak dari senario atau raja lawak!!,

  4. shah says:

    ye betul...senario skang pun merepek2.harap apek je, bile apek xde dh x best.

  5. mine says:

    aku lapar, aku penat, aku nak makan ikan pari cecah air asam ..semalam ngan roti Sluppprrrrpp!!.. ahahahah cam bob time ni.. lawak gile

  6. sayang xsempat nk tgk cite ni,tau2 dah tak ditayangkan lgi..frust gak xdpt tgk :( harap2 cite papadom dapat ler ubat hati xdpt tgk lakonan aflin ritu.. :)

Post a Comment