TEMPAHAN KEREPEK HARI RAYA...


Hari Raya takkan berseri tanpa kerepek...(tuh aku punya slogan)...jadi sempena Ramadhan dan Hari Raya yang lambat lagi nih saya ingin mempromosikan kerepek untuk tempahan hari raya. Kerepek keluaran Indah Nor Enterprise ini sememangnya diimport khas dari sepang...(kerepek orang jawa sepang...jangan main-main)...Tentu gembira hati orang tua bila si anak bawak ole-ole sempena hari raya ni kan. Setiap kerepek dijual dalam paket seberat 500gram @ 1/2 kg bagi memudahkan anda membawa pulang ke kampung...(terutama yang naik bas pulang raya nanti)...Dijamin halal dan original...Kepada mereka yang ingin membuat tempahan bolehlah merujuk senarai harga yang tertera di bawah :


1. Kerepek Ubi Masin ( RM 5.00 )










2. Kerepek Ubi BBQ ( RM 6.00 )










3. Kerepek Ubi Black Papper ( RM 6.00 )










4. Kerepek Ubi Pedas Kering ( RM 8.00 )











5. Kerepek Ubi Pedas Basah ( RM 8.00 )











6. Kerepek Ubi Jari ( RM 6.00 )

7. Kerepek Pisang Tanduk ( RM 9.00 )












8. Kerepek Pisang Nipah/Abu ( RM 7.00 )












9. Kerepek Pisang Manis ( RM 8.00 )


10. Kerepek Keledek ( RM 6.00 )









11. Keropok Kacang Dal ( RM 7.00 )


















12. Rempeyek Kacang Tanah ( RM 10.00 )















13. Tumpi Kacang Dal ( RM 10.00 )











14. Kuih Tiram / Bujang Lapok ( RM 8.00 )











15. Kuih Bijan ( RM 8.00 )
















16. Kuih Siput ( RM 8.00 )

17. Kuih Sepit ( RM 7.00 )











Penghantaran hanya sekitar Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan sahaja. Kepada mereka yang berada di luar kawasan bolehlah membuat temujanji dengan saya untuk menyerahkan tempahan. Kepada mereka yang ingin membawa pulang ke kampung dinasihatkan membuat tempahan awal bagi mengelakkan kelewatan tempahan anda. Sebarang caj tambahan tidak dikenakan. Sebarkanlah pada kawan yang ingin membuat tempahan. Bayaran dibuat selepas anda menerima tempahan anda...(adil bukan).
Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi saya segera di talian ( 012-3622309 - Shah Rizan ).

Dijamin Sedap dan Halal...Berbaloi baloi...

21 Response to TEMPAHAN KEREPEK HARI RAYA...

  1. ok aku nak tempah ni...

    2 x Kerepek Ubi Masin
    2 x Kerepek Pisang Tanduk
    2 x Kerepek Pisang Nipah/Abu
    1 x Kerepek Ubi Pedas Kering

    Total RM50/=

    ok masukkan dlm buku 555 ko... sudah siap roger aku na..

  2. cm best jrr...
    wa mau tempah gak...

    2 x Kerepek Ubi Masin ( RM 5.00 )
    2 x Kerepek Ubi BBQ ( RM 6.00 )
    2 x Kerepek Ubi Black Papper ( RM 6.00 )
    2 x Kerepek Ubi Pedas Kering ( RM 8.00 )

    Total RM50

    bile mau delivery, hehe

  3. shah says:

    Firrbudi: seperti yang dijanji seminggu sblm raya aku bg ko.

    radin: bila2 ko nak boleh.ke ko nak skali ngan balak, seminggu b4 raya.

  4. shah says:

    kepada pembeli yang membuat tempahan melalui blog ini atau facebook...sila berikan contact no utk memudahkan penyerahan tempahan.

  5. cop! cop! bukan ari tu tawaran hebat utk awek yg belum kawin beli satu percuma satu kan? so..boleh la,..nak satu..kerepek ubi..:)

  6. shah says:

    hehehe...boleh, kalau awek tu pandai ayat...hihihi...confirmkan nak brape? nak tulis dalam note nih.

  7. LeeDaHae says:

    Slmt meniaga..seme org dh jd usahawan..syabbas betha

    *teringat sorg abg o.k.u yg jual kerepek dkt escalator masjid jamek..x sudah2 dia laung kerepek1000X..kesiannya

  8. amsyah says:

    dato'

    gua nak order tapi mau deliver lepas raya buleh ka?

    kerepek pisang nipah/abu sepeket
    rempeyek kacang tanah sepeket
    tumpi kacang dhal sepeket

    apapapong, call aku at 012-3117028

  9. shah says:

    leedahae: tq..dlm Islam 9/10 rezeki dtg dr meniaga.insyaAllah...

    amsyah: boleh takde hal...kilang kerepek nih kilang abg aku. so, nak order bila2 pun boleh. untuk raya, untuk kenduri, untuk majlis...semua boleh. kang aku call ko.

  10. yup.. aku same ngn balak sminggu b4 raya ;)

  11. KAK CKIN says:

    jual kepek acik arikkk???? nak kumpul duit cover kete ke atau nak kumpul duit minang anak dara imam bakar??? : ) NAK JUAL GELANG TAK??? HEHEHE

  12. oo..nak kepek ubi kayu..satu je..muleh ka?:)(nak ayat baek kena jumpa face to face la..)

  13. shah says:

    bleh..kerepek ubi satu siap =]

  14. ibrahimi says:

    weh..kepekk ubi masin x3, kepek ubi pedas kering x4..total 50ringgit

  15. shah says:

    ok siap...aku pas ko punya skali ngan balak ngan radin la senang.

  16. yonora says:

    Salam,
    Pesanan ringkas:

    2x kerepek ubi masin
    2x kerepek ubi pedas kering
    2x kerepek pisang nipah/en.abu:p

    Total=RM40

    *no contact nnt cheq habaq.
    *mohon deliver 1 week b4 ghaye.
    *skian,tq :)

  17. ruslina says:

    2xKerepek Ubi Masin ( RM 5.00 )
    2xKerepek Pisang Tanduk ( RM 9.00 )
    2xKerepek Ubi Pedas Kering ( RM 8.00 )
    2xRempeyek Kacang Tanah ( RM 10.00 )
    total: rm64

    aku nak kena guna courier rakan2 ni,,

  18. shah says:

    yone dan rus: ok, cuma ada problem sket. pisang dah abis stok. so, mcm mana?

  19. Wah.. ni dh kira usahawan berjaya.Jgn lupe raya dtg umah aku bwk ler buah tangan kepek2 tu ye.. HIDUP JAWE!!

  20. kak ckin says:

    rik tambah kepek ubi pedas basah
    2 x rm8 = rm16.bil;a nak anta stok ? lambat sikit pun xpe.seminggu sblm raya ok gak

  21. shah says:

    mas: nak? dtg rumah raya ni..hehehehe
    kak ckin: ok...siap.seminggu sblm raya dpt.

Post a Comment