Bukit Tinggi yang memang tinggi


Kelas fotografi ku bersambung hari Ahad baru ni...kali outdoor wedding Zana & Shafiz kat Bukit Tinggi. Memang tinggi gile...nak2 masa menapak naik ke Japanese garden. Kurang2 300 kati kalori aku terbakar. Anyway thanks to pasangan pengantin yg bnyk bersabar sepanjang tempoh shooting ni...(aku tau korang penat tp demi nak dapat moment yg best korang bersabar). Terima kasih gak kat 2 sifu aku Fly & Radin sbb bagi aku tunjuk ajar sket2...(baru aku tau pasal pemberat gambar din)...terima kasih gak pada bodygourd kiteorg pn isem dan duta camera nikkon...lil dania yang sentiasa tersenyum...huhu. Terima kasih gak la kat kawan2 pengantin yang aku cukup kagum ngan sikap sporting korg. ceria dan mesra...so ni beberapa gambar yg sempat aku nk share utk tatapan umum...(sesuai untuk tontonan semua lapisan masyarakat)...









baru aku perasan setiap gambar mesti tak tinggal belon...belon siapa kalau bukan...man belon punya...miahahaa

11 Response to Bukit Tinggi yang memang tinggi

  1. yeszaa...

    ko telah mmpraktikkn basic composition gmbr...
    aku xde masalah ngn gmbr2 ko sbg srg beginner, ehehe...
    bley pg jauh nihh... ;)

  2. beb, sdikit info utk pmbelajaran anda.. ;)

    http://digital-photography-school.com/rule-of-thirds

  3. waaa...tak dpt ikut lagi outing.

  4. radin: tq sifu...xde claim OT ke bos keje hari ahad?...ekekeke

    ismed: xpe next time kite set. ko join bleh gak aku korek ilmu dr ko...

  5. Anonymous says:

    wahhh..kagum2

  6. anonymous: tq...tq...bnyk sgt nk kene improve.

  7. elsara says:

    ermm..boleh tahan..pandai menggunakan ruang yg ade,ikut segala tunjuk ajar mentor Radin.Bagus..Overall,u show a good performance.Saya nak jumpa awk lagi minggu depan!!..~hihihi,dah macam AF la plak..AFUNDI SHAH...wassup wassup...~btw,thnks for the shoot~

  8. alamak sweet nya,,, aku nak juga momment berbeelon2 ni,,

  9. elsara: terima kasih kak ning baisara...baik punya!

    ruslina: hang beli belon dulu, dh ada hang bgtau...

  10. isem says:

    haha... mak bodyguard mmg pengsan gak la, mane taknya mengangkut duta camera nikon tu ke mana2, lagi2lah naik bukit japanese garden ituu... huah, 10kilo gak lah lemak2 terbuang gamaknye

  11. huhu...bleh amalkan selalu kalau nak slim.

Post a Comment