Bulan Tiga


hari ni 23 hb februari 2010...bulan dua...minggu depan bulan tiga. Bulan tiga atau bulan march...dulu masa sekolah aku cukup tak suka bulan 3 sbb takde cuti...Apa ada dengan bulan tiga?...apa yang best sangat bulan 3 ni...apsl aku sibuk sgt dengan bulan 3 ni...setakat bulan 3, sama je ngan bulan2 lain...lain la madu 3, haaa...yg tu best. nak kata aku suka nombor 3? tak gak...aku suka nombor 10. sepanjang karier aku main bola pun tak penah aku pakai no 3...biasa level2 star mcm aku pakai no 10 - 7 - 11 - 21...tetiba sesat no 21...tak penah pun aku pakai no 3...tp...apsl aku berdebar2 tunggu bulan 3..? apa2 pun lepas ni aku gerenti mesti aku akan suka dan ingat bulan 3 nih...

kenapa aku suka bulan 3...? tungguuuuuu....!

12 Response to Bulan Tiga

  1. ko nak gi pinang anak org ke...

  2. aku tau sebab manchester akan jadi no 3 musim ini. sure nyer. team belasahan. team cokkodok..

    wei shah tolong tukar blog aku kat link ko. aku dah tak pakai from ipoh to kuala lumpur dah. aku nyer blog latest dan terkini la nie adalah
    www.cheritalah.blogspot.com

    regards
    john terry

  3. aku tahu sebab bulan tiga kenduri aku, jadi ko boleh jalan2 datang kedah sekaligus menerima jemputan walimatulurus aku,,, kan kan kannn,,,,,terharunya aku,,,:)))

    shah aku hilang no hp ko, apekata ko sms aku,,

  4. aku tau...(pick me pick me sambil angkat2 tangan utk memberikan jawaban)

  5. Nisa says:

    lain macam je bunyi.. eh, aku pun suka bulan 3. sbb anniversary aku la..hihih (xde kaitan dgn ko sbb ko tak dtg kenduri aku dulu)

  6. kak ckin says:

    sudah tau lg mau tanya kaaaa.....ape2pun tunggu jela cik arikkkkk........NuR Kasih versi jawe bakal ditayangkan x lame lg...hehehehehe

  7. syafa: blom lagi...tapi aku suka bulan 3.

    john terry: sejak bila ko jadi john terry nih. jgn ko curang mcm terry dah...papepun, man u still the best...

    rus: insyaAllah...kalu free che pi no.hang add la aku kt facebook..hang ada fb x?

    gm: ko tau?...bahaya ko nih, semua tau...

    nisa: hahaha...ko buat kenduri lg nanti aku dtg...

    kak ckin: hahaha...ssshhhhhh!

  8. shah : hahahaha

  9. k.Ckin says:

    pape2pun wa tetap suke dgn ayat...hj tumeran...cinte tukan buteeee.......all the best n good luck.

  10. oit... ko nk tunang ke bulan 3 tu? aku teruja nk tau ni....

  11. kak ckin: sungguh ku tak percaya hj tumeran bleh ckp camtu...hehehe...biasa la bak kata tompel, anak bapak.

    mas: bukan tunang la....rahsia...hehehe

  12. k.ckin says:

    hahahaha hajah marsiah pulak cempedak dah jadi nangka....ape yg penting ,jgn lupe bawa tool box,kod2 ade lampu terpadam ke... ;)

Post a Comment