Kelas Fotografi


Beberapa minggu lepas aku sempat gak akhirnya belajar amik gambar...demi nak kejar impian aku amik gambar binatang...lama dah sebenarnya aku amik gambar nih, cuma tak sempat nak upload. sampai sifu aku pun dah bengang aku tak upload2 gambar...(solly aaa sifu, saya sulah upload gambar ni pun..) so, ni beberapa gambar yang aku amik masa sessi pembelajaran. Lokasi KLCC...tugasan aku, latihan mata (cuci mata...hhhrrmmm)...1st assignment aku...gagal kene redo blk. Gambar tak semenggah langsung (dh mcm org amik gambar snapshot). Namun setelah di cuci otak oleh sifu aku dan diformat sebaiknya, aku berjaya gak amik beberapa shot yg kira...ok la. Tapi serius bnyk kekurangan gambar nih dan bnyk lagi aku kene belajar....tp takpe, semangat nak belajar kene ada.




ni antara gambar yang aku sempat edit dan share. Macam aku cakap, bnyk lagi aku kene korek dan belajar dari sifu2 aku. Terima kasih kepada sifu aku en fly yg bnyk bg tunjuk ajar...

4 Response to Kelas Fotografi

  1. Anonymous says:

    macam gelap jee,kurang lighting ke ?hari nak hujan....?tapi kira cop sirim la....ok well done.

  2. anonymous: memang gelap mendung...tp assignment ni cuma nak belaja pasal nk susun gambar, line...kira asah mata la senang citer. budak2 baru nak blaja mcm ni la...

  3. baguih2..adelah seni nyer...

  4. tq...saya budak baru belajar.

Post a Comment