Happy Family...


Ahad baru ni, aku luang sket masa aku kat Tasik Perdana...watpe?...ha, aku shoot gambar member aku yg nk jadi bapak ngan mak tak lama lagi. tp cuma tolong2 je...sbb aku pun baru blaja. bnyk benda la yg aku baru tau, mcm profile, curik lighting...(lighting pun nak kena curik...aduhai)...gila mencabar gak la siap baring2 sampai gatal2 satu badan semua utk dapat gambar yg terbaik. baru aku tau letih gak sbnrnya amik gambo nih...nampak je mcm senang. ni kira hasil kerja terawal aku utk tatapan korg. takde la gempak tp layan je la jgn bnyk cakap...

Thanks to radin, isem dan fly sbb bagi aku peluang rasa jd fotographer walaupun sejam. akhirnya ada gak hobi baru yg aku bleh explore...aku doakan semoga isem selamat lahirkan baby dan korg dapat anak yg soleh...(laki ke pempuan aku tak tau)...semoga satu hari nanti anak ko akan menjadi khalifah yg berguna untuk umah dan menjadi seorang taat dan berjaya di dunia dan akhirat...amin

4 Response to Happy Family...

  1. dh kire trbaek nihh... ehe..
    thnx beb cz joen skali...

    agak2 kalo rs kebosanan di kala bobontos xde...
    roger2 saja d fb.. ;)

  2. shah says:

    tq...tq...ok, kalau tak cukup kakitgn shoot gambar kasitau.

  3. isem says:

    Syah.. terharu dgn entry ko kali ni, ehehe. tnx by the way sbb bersabar join kitorg :)

  4. shah says:

    Aiseyman...jgn la camtu. aku lak yg rasa terharu skang...hehe

Post a Comment