Nur Kasih...


Sapa ada tengok Nur Kasih...Tetiba aku rasa jatuh cinta ngan awek citer nih..hihu...nur amina (watak dia dalam citer nih). memang la realitinya dia bkn mcm dlm citer nih tp...arghhh...cair aku...cukup ciri2 idaman...putih, muka cam cina sket, pandai bawak diri, beragama...anak sapa la nih.


13 Response to Nur Kasih...

  1. kak ckin says:

    tak sangka cik arik pun minat Nur Kasih.ingat org kg jee...tgk dr mula ke baru tgk?kira nila satu2nya drama yg ada ciri2 Islam.anak sapa?anak imam abu bakar.....:)

  2. shah says:

    baru 2 kali tgk sbnrnya.Anak imam abu bakar ek...ok kak, esok kita masuk meminang...hahahahaha...(mcm la imam abu bakar tu wujud)

  3. kak ckin says:

    sbb anak imam abu bakar tula acik arik kenan....:)hehe ok ,jgn lupa mlm ni 9.00pm

  4. isem says:

    -->putih, muka cam cina sket, pandai bawak diri, beragama<--- hmmmmm.. aku rase description ni cam menggambarkan seseorang yg aku kenal betollah.. hehehehe

  5. shah says:
    This comment has been removed by the author.
  6. sipuri says:

    Saje nak ngomen. Aku tak pernah tengok cerita tu, tapi, pelakon dia adalah aku tengok dalam internet, boleh tahan seksinya. Btw, best sangat ke cerita ni? Aku tengok tak best pun. Hahaha.. Lagi satu, standard ko untuk muka pompuan ni tinggi jugak ek. Kahkahkah..

  7. shah says:

    sipuri...kan aku dh ckp aku pun ada la 2 kali je tgk. tu pun sbb nk tgk minah nih (cair aku)...tp memang betul pun seksi minah nih.memang takde dlm list mak aku tuh...nway, standard aku memang tinggi...hahahahaha...

  8. sipuri says:

    Tapi kekadang rasa nak sekeh je ko sebab asyik2 perempuan cun lah, cantiklah, lawalah. Naik nyampah I.. Awww.. Kahkahkah.. Nak buat camne, dah nama pun lelaki ;)

  9. shah says:

    ni statement nak suh puji ko ker...ko pun cantik gak pasal tuh aku ngurat ko dulu...hahahahhaa...apa nak buat sifat manusia memandang sesuatu yg cantik. bg aku sedap mata aku memandang udah le.

  10. sipuri says:

    Weh, seriously? Tapi aku memang tahu aku comel. Lalalala.. Eh, ko ada ngurat aku ek dulu? Kenapa aku tak perasan ye? Mesti ko tak berusaha, sebab tu aku tak perasan. Kahkahkah..
    Btw, eleh, sedap mata memandang konon, tapi mesti je ada statement cairlah, yadayada kalau sebut perempuan. kang aku ulang balik komen aku yang sebelum nih plak.
    Eh, panjang plak ;)

  11. shah says:

    a'ah...memang ko 'comel' dulu...hihuhihu...

  12. sipuri says:

    Cheit! Perli aku. Dulu je sekarang tidak lagi. Eh, aku baru perasan pasal ko hilang kereta. Ko hilang kereta kat mana? Rumah ke opis ke masa dating?

  13. shah says:

    a'ah. minggu lepas kat parking lot rumah aku kat setiawangsa...benda dah nak jadi.redha je la. dugaan bulan puasa.

Post a Comment