New Team Jersey


Berikut adalah beberapa jersey team untuk season 2009/10 yang belum dilancarkankan dan ada yang dah dilancarkan...so check mana yg menarik perhatian korang...jgn lupa support team korang utk season depan...aku cam biasa la man united ngan Barca...

MANCHESTER UNITED HOME 2009/10

BARCELONA HOME 2009/10

CHELSEA HOME 2009/10

ARSENAL AWAY 2009/10

LIVERPOOL AWAY 2009/10

7 Response to New Team Jersey

  1. shah says:

    aku rasa baju man united dah mcm baju kedah la plak...baju kedah zaman2 v sudramurthy, lee kim hong...classic

  2. weiii baju man united salah laaa. sponsor bukan saudi telco tu dah ubah aaaa. e-on insuran la

  3. shah says:

    tu la, aku pun ada dgr camtu...xpe nanti aku update jersey terkini.papepun man u pakai papepun power dr chelsea..hahahahaha

  4. sipuri says:

    Aku nak nyampuk. Aku tak reti pasal bola ni, tapi, aku cukup menyampah orang yang pakai jersi Liverpool yang ada tulis Carlsberg. Rasa nak pergi sekeh-sekeh kepala orang tu. Tapi kang, aku plak yang kene sekeh balik. Hehehe..

  5. shah says:

    sipuri : bagus bagus...aku suke org yg anti liverpool walaupun tak tau pasal bola...dah la team tak kuat pastu pakai carlsbreg ek...hahahahahaaaa...jgn mara fan liverpool...hehehe

  6. Saudi Telecom ? hahahahahahaha takleh mabuk mabuk la cam ni. Fan liverpool cam aku nih tak pernah pakai baju ori.. takut kena sekeh hehehe. Tapi aku pernah tgk satu mamat nih semayang jumaat pakai baju Leeds.. besar dia nye Strongbow kat depan tu..

  7. shah says:

    aku rasa aku pun ada nampak masa semayang jumaat kat pandan...tu mesti mamat tuh ingat strongbow tuh jenama kicap cair....hahahaha

Post a Comment