Tak ada yang abadi


Tak Ada Yang Abadi - Peterpan

Takkan selamanya tanganku mendekapmu
Takkan selamanya raga ini menjagamu

Seperti alunan detak jantungku
Tak bertahan melawan waktu
Dan semua keindahan yang memudar
Atau cinta yang tlah hilang

Reff:
Tak ada yang abadi
Tak ada yang abadi
Tak ada yang abadi
Tak ada yang abadi

Biarkan aku bernafas sejenak
Sebelum hilang

Tak kan selamanya tanganku mendekapmu
Tak kan selamanya raga ini menjagamu
Jiwa yang lama segera pergi
Bersiaplah para pengganti



ps : Bagi mereka2 yg sibuk tanya aku "bila nak ada awek?" ngan "ble lagi nak kawin?"...lagu ni ada jawapan dia. takde yg abadi dan tolong la bagi aku bernafas jap...kejap je...otak aku tepu...marah nih...>:(...dh sampai jodoh aku kang Tuhan bukak la hati aku...amin

11 Response to Tak ada yang abadi

  1. Anonymous says:

    aminn...

  2. laaa kaan ko gay. mana ader awek. partner gay ko kan bob dan press.

  3. shah says:

    Anonymous : tq...=l

    saiful F R : hahaha...bodoh...lawak apakah ini.wei, takat chelsea baru menang FA cup ko dh nak jobo...meh la trun futsal kalo brani...debushhhh!

  4. hahahahahha weiiii drogba : ok ok jumpa tgh padang esok kita berentap sebagai anak jantan debushhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! hah amek

  5. Anonymous says:

    hmm.. sebut bola/futsal je trus ceria... senangnye nak pujuk ko ni rik ye, pandai En. Saiful Fazli Ramli :)

  6. aku faham maksud lagu tu... rik ko kena ingat 'jika ko cari ia akan datang, jika ko mendiam sendiri tanggung' hahahah

  7. naper tak update update lagi nie bang!. putus cinta ker? ish ish ish

    Introducing Google Latitude
    www.ipohtokualalumpur.blogspot.com

  8. shah says:

    Anonymous : takkan nak tunjuk kita sedih...nanti lg sedih susah.

    firrbudi : tgh carik la ni..lalalalalaaaa

    saiful : ko la kencing tak dtg main. skali lagi ko kencing mmg sah la ko keturunan samy vellu...aku kat singapore la...jumaat baru blk.ni curik2 line singapore...hahahaa

  9. HiDayah says:

    wah,pegi singapore cari awek sana pulak ke??

  10. shah says:

    kene buat kerja masalahnya...arghhh...aku rindu udara kotor malaysia...hhhmmmm=P

  11. aku tak main mlm ni... ada job kat gemas...

Post a Comment