Impianku (part 2)...


Impian aku selain nak ada rumah, aku nak beli satu SLR..Nikon...(tak dapat nikon pape je la janji SLR)...sbb aku nak jadi macam mamat kat bawah nih...Austin Stevens. Aku kerja design zoo & selalu sangat tengok binatang depan mata tapi rasa sangat2 rugi sbb takde SLR...kan best dapat amik gambar binatang macam kat bawah nih...hhhrrrmmmmm!

kan best kalau dapat capture moment2 macam nih...

Kene usaha lebih keras mulai hari nih. Dah tuh tak reti2 nak sambung buat kerja...asyik surf internet je...Dah...Dah...sambung kerja semua.

3 Response to Impianku (part 2)...

  1. Nisa says:

    laki aku pun sibuk pujuk aku nak beli hapa ntah..D90? D apa2ntah..harga dekat RM4K. aku kata NO, NO, NO! daripada beli camera mahal2 baik renovate umah ke, beli perabot ke..hihi kejam tak aku?

  2. shah says:

    hahahaha...kesian laki ko. memang mahal pun tp ada gunanya. ada budget lebih bleh la angkat satu...nanti bleh la dia amik gambar family lawa2 sket.

  3. Nisa says:

    ala..kamera skrg pun gmbr lawa ape? ada zoom gak. finepix gak. beli dulu RM1K++ gak. skrg ni tiap bulan dia mesti beli majalah camera tu. ntah sapa ntah yg cucuk jarum :p tapi selagi tak kaya aku tak bagi beli..haha!!

Post a Comment