Teringin tapi malu...


Sebelum aku mula pape aku nak bagi peringatan yang gambar nih aku edit je, bukan aku betul2...muka je muka aku. Kang tak pasal2 mak aku terkejut tgk anak dia dah jadi rock balik...tak mak, mak jangan takut. Aku dah tak buat benda2 tuh...hehehe...zaman rock dah abis. Sebenarnya aku teringat dulu aku penah bela rambut panjang. Tetiba macam teringin lak nak simpan rambut camni lagi...huhu...tapi tu la, pikir2 balik buat rugi duit je nak beli minyak rambut banyak2...Dulu masa aku simpan rambut puas la mak aku membebel suh potong rambut. Alasan aku sebab takde yang pandai gunting, pastu malas nak pegi kedai gunting...Memang pun sebab kat kampung aku la yang selalu gunting rambut orang tp bile time aku, semua tak pandai gunting...(nasib tukang gunting rambut)...bukan kat kampung je, kat kolej pun aku jadi tukang gunting...ala2 takuya kimura...(phrrweeekkk). Cuma masa kat UiTM je aku pandai cover, sorg pun tak tau aku pandai gunting rambut...(sebab dah malas nak gunting rambut orang).
Dulu aku memang kritikal sket beb, bab2 rambut nih. semua gaya aku try...(walaupun kekadang aku rasa macam nak karate muka sendiri)...botak aku penah buat, pendek terpacak penah buat, mohawk pun penah, mak aku je tak tau sebab time nih kat UTM...(kalau mak aku tau dulu memang kena baling ngan mesin parut kelapa)...sebijik macam trojan...tp kejap je pastu aku gunting balik. Sekarang, pendek je...kemas dan sesuai ngan umur aku...(iye ke...iye kan je la).

Sebenarnya aku rasa cam tahun nih nak simpan rambut panjang sket...(sket je)...tapi ok ke?...hhhrrrmmmm....???

25 Response to Teringin tapi malu...

  1. k-own khaiza says:

    hehe shah...simpan rr...aku rs okje...mcm kena je ngan muke ko...buat rrr ala2 japanese style ke

  2. shah says:

    k-own: kene ngan muka aku?...kene starlight ada la...huhu...masih dalam pertimbangan.

  3. k-own khaiza says:

    aku rs ok...esp yg mcm gns sket..pehtu pakai eye liner sket...

  4. pakai eye liner?..mak aih! tuh dh extreme dh tuh.

  5. Anonymous says:

    ok2...sy suke..mcm kat gbr tu...comel!
    pastu biar sy tlg mak awk baling mesin kelapa..haha

  6. hahaha...takkan mesin kelapa. xde yg kecik sket ke, mesin jahit ke.

  7. mana2 pun ok..:P

  8. k-own khaiza says:

    haha gurau je la en shah...aku tingat zaman muke ko xde kaler dulu...tu yg soh pakai eye liner...huahuahua abes brtempiaran haiwan2 kat zoo nanti...alaa susah2 ko botakje...jimat duit syampoo n minyak rambut :p

  9. abbey: huhu...=)
    k-own: botak...dh mcm memula masuk UTM dulu..kekeke

  10. wah,nampak sungguh gagah gambar itu.muahahaha..tp lama2 aku tgk geli la pulak...hahhahahaah

  11. jgn la tenung lama2...ke ko suke tenung aku lama2...hahahaha

  12. Anonymous says:

    tenung lame ke tenung sekejap ke,same aje sbb muke jawe mu tetap terserlah hohohohohoho

  13. jawe pun jawe la janji rock...(tak nampak seluar koyak2...ekeke)

  14. Anonymous says:

    ishi ish ish....angkat gitar tu atas sikit dah nampak aurat tu brother

  15. anonymous: huhu...xpe ni gambar edit. muka je aku, badan johnny depp.

  16. Anonymous says:

    tu namenye cover line beb

  17. anonymous: bukan cover line, cover kepala lutut...(aurat)

  18. Nisa says:

    wah..boleh tahan gak la gmbr ko ni shah. jambu! muhahaha!!!

    p/s: mula2 tengok aku tak perasan pun tu muka ko. :p hensem2..

  19. hensem?...hensem sket la drpd binturong.

  20. lailisya says:

    Ok jek gaya nih...buat la kalau nak tau ok ke tak.Ada brannnn???

  21. ok, gua brannnn....(tu pun kalau mak aku tak baling ngan mesin kelapa la)

  22. Anonymous says:

    bkn baling dgn mesin kelapa,tapi dihempuk dgn reban ayam bapak luuu,tu baru betol kene dgn kepale lutut yg koyak ibarat carek2 bulu ayam....hehehehe

  23. amboi...kejam beno hempuk dgn reban ayam. apa tak hempuk je dgn kereta sorong, kecik sket...

  24. Anonymous says:

    jgn marah .....nanti kene jual.....

  25. tak marah...seronokkkkkk....!

Post a Comment