Barca beat Chelsea


Awal pagi tadi berlangsung satu lagi Semi final UEFA Champions League antara Chelsea (team kutub) vs Barcelona (team aku ngan bob...bob sbb dah takde team, liverpool dh out). boleh kata sengit, senget, bingit dan mcm mcm lg la game mlm tadi. bnyk kontroversi gak la, baik blh Chelsea mahupun blah Barcelona...

Chelsea bermula garang ngan gol 1st oleh Essian. lawa gak la gol tu dr luar kotak kene palang trus masuk. terdiam gak la fan barca. tp tu la bola sepak, minit ke 94....hehehehe...hero barca andres iniesta score gol penyamaan seterusnya gol kemenangan barca (peraturan jaringan di tempat lawan), seterusnya layakkan diri ke final, seterusnya buat fan chelsea gigit jari dan seterusnya buat kutub bengang...hahahaha

berikut beberapa gambar detik2 kemenangan barcelona...




















"waduh waduh pard..kite udah menang nih...malam ini kite party sukses"...essian














"hahahaha...tak dapek do jang ko nak buek party...den score ni hah"...iniesta















"wei..wei...den nak ikut gak poi party buih"....guardiola

"gilo apo org tuo ni. mano ado party buih...kenduri la wei"...keeper 2nd barca














"hahaha..padan muko chelsea...kito monang jang. mak, abah, tok ketuo, pak lang...kito monang"














"Eeeee...berbulu lak den nengok kau. den tau la ko hensem dr den...eeee bdk botak ni"...drogba




Jumpo Man United kek final...

4 Response to Barca beat Chelsea

  1. jumpo kek finel, kito ayam2 eh... - alex

  2. arik says:

    jangan takat ayam yo, kalau buleh kito itik kan skali...-berbatov

  3. ruslina says:

    shah rupanya, shah rupanya, oooooh,

  4. arik says:

    ye..saya lah orgnya...

Post a Comment