Post Untuk Kanak-Kanak


Hari ni hari khamis, maka banyak la post2 dalam blog yang akan citer pasal barca kalahkan man u...so aku pun dah malas nak banyakkan lagi post pasal bola...hari ni post ditujukan khas untuk anak buah aku...Aiman yang nak request clip 'Dora The Explorer' ngan 'Upin dan Ipin'...betul betul betul....Dora tu acik pun tak tau, ntah betul ntah tak lagu dia. layan je lah...orang2 tua kalau nak layan pun boleh...

Dora The Explorer



Upin & Ipin - Tadika



Upin & Ipin - Terawih



Upin & Ipin - Esok Raya



Upin & Ipin - Dah Raya

16 Response to Post Untuk Kanak-Kanak

  1. asey says:

    kuikuikui kanak kanak jgn mungkir janji heheeh

  2. Anonymous says:

    Ni lg best, memilih lgu kanak2 sbg penyedap ati sbb kekalahan man u..muahahahaha

  3. aiman says:

    aiman tak kisah.........

  4. shah says:

    asey : ingat jgn tak dtg...kalau tak aku ngan radin gulingkan ko dr jawatan menteri besar...hahahaha

    anonymous : hahahahaaa...abih tuh camne...dua2 team aku.

    aiman : betul betul betul

  5. marul VI says:

    tak ape cik arik MU kalah sementara jeee......

  6. Anonymous says:

    penyayang kanak2 rupanya ko ni ye cik arik...:)

  7. shah says:

    marul : hehhehe...acik sokong n sembilan..hehehe

    anonymous : boleh la...nabi pun suka budak2. sunat usap kepala budak2 tanda sayang kat dia...=)

  8. kak ckin says:

    cik arik ni bapa saudara favourite bdk2...especially yg kecik2,aiman,pa`e,zaim,aina n naseem....kalau balik kg,begegar rumah atok bdk2 kejar nak salam...2la cik arik

  9. shah says:

    hai...lain mcm je promote...heheheheeeee

  10. kak ckin says:

    hehehehe tula promote jugak sikit2 spy bakal aunty ariknye nanti baik mcm acik arik..... terseyum atok n nenek nanti.... :)

  11. kak ckin says:

    rik,thn ni nak buat family day lg tak?tny abg pong,dia kate tny SU,kalu nak bole rancang2

  12. balqis says:

    raya nanti acik arik bawaklah cd upin&ipin the adventure. leh kitaorang tgk kat kg.

  13. shah says:

    kak ckin : maka saya sebagai yang dilantik menjadi SU keluarga, dengan ini mengumumkan tarikh hari raya puasa..eh silap...tarikh family day akan ditentukan masa meeting besok...kene set bila nk meeting.

    balqis : cd upin ipin eh...mana nak carik ek? nanti kalau ada acik bwk blk.

  14. Anonymous says:

    tumpang tanya, si Dora tu joget ngan lembu ke khinzir?...

  15. aiman says:

    pela acik ni, tu monkey and cow la......

  16. shah says:

    tu lah tuh...nasib baik aiman pandai jawabkan..acik pun kompius.

Post a Comment