Wonder Pets...


1st time aku dgr lagu ni, anak buah aku nyanyi ramai2 depan tv. apsl eh bdk2 suke sgt ngan wonder pets...anak buah aku semua siap hafal lagu dia. dr yg besar cam balqis, iffah sampai la yg kecik si aiman, paei ngan aina. si naseem yg yg tak pandai ckp pun suke...memula cam...apa la lagu bdk2 nih tp lama2 dgr layan gak...hahahahaaa...berikut merupakan lirik lagu wonder pets yg menjadi siulan bdk2 kecik..bkn budak je tau, org tua pun hafal lagu ni aku rasa...

kriiing...kring...kring...
telefon...telefon berbunyi
telefon...kami datang
telefon...telefon berbunyi
ada haiwan dalam bahaya...2x
ada haiwan dalam bahaya di sana

apa yang penting...kerjasama...2x
wonder pets wonder pets kami datang
membantu haiwan yang kesusahan
kami tak besar dan kami tak kuat
bila bekerjasama semua jadi mudah
yeaaaa... wonder pets yeaaah

8 Response to Wonder Pets...

  1. Anonymous says:

    wonder pets!membantu anak unta sesat di padang pasirrr...

  2. lailisya says:

    aku pun suka tengok citer nihhh...heheh

  3. shah says:

    satu kampung layan citer nih...hehehe

  4. sipuri says:

    Aku tak pernah tengok Wonderpets ni sehinggalah last week. What a coincidence. Tak pernah terfikir nak cari dalam youtube. hahaha.. Tapi lagu dia memang best.

  5. shah says:

    sipuri : aku memula pun cam..apa la yg best sgt. tp lama2 aku pun terlayan.

  6. balqis says:

    apa yang penting kerjasama.

  7. shah says:

    balqis : hahahaha..tu la yg acik slalu dgr kt kampung.

  8. kak ckin says:

    cik ayik,ape yang kenting,kerjasama....ni aimanla.

Post a Comment