Kategori Couple Dari Pandangan Seorang Apek


Ini ho, wa punya pemehatian tehadap pelakuan social yg seling dilihati di shoping komplek di tanah ayer ma...

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja ma. Takde menunjukkan public affection yang belebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka ma.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pehatikan balak itu, ada satu macam muka manyak bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang ha, itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh dipehatikan juga pun, itu balak suka buat lawak talak kelaka punya mau kasik suke hati aweknya itu pun (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, itu balak ha mempunyai dompet yang manyak tebal.

Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh menampakan itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya pun. Boleh dipehatikan jua kalang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu amoi punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut tehadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem ma..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya ma..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunya belaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka punya (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak). gila..

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihati awek ini pun. Tetapi awek ini talak kisah sebab dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu ma. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya pun, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah ho.. Sepeti juga lu ala keleta cantik ka lumah busat ka jam balu ka mesti kasik olang tengok ma, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua pun.

Awek tak cun berpakaian seksi
Aiyaaa... ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup ma, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boley menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu pun. Huduh akan tetap huduh ma. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera. Ada lalu ka, Tatau apa mau cakap lagi woo..

Kesimpulan : macam la ini apek manyak hensem mau komen2 olang ma...

2 Response to Kategori Couple Dari Pandangan Seorang Apek

  1. lailisya says:

    Aku setuju semua komen apek tu tapi yang paling setuju yang last sekali la.....hahahaha

  2. shah says:

    hihi...kesimpulannya, jgn pakai seksi sbb laki suka tgk je tp tak tergerak nak ngurat.

Post a Comment