the white studio...rupajiwa


semalam bersamaan dgn hari ahad telah berlangsung sesi lawatan sambil belajar ke studio member aku iaitu sdr kisyo. nama studio dia studio rupajiwa...kiteorg bukan takat datang melawat je tp sempat eksperimen white studio member aku ni. rombongan sambil belajar ni disertai oleh aku, bob, radin dan balak...kiteorang pun shoot la beberapa keping gambar dalam studio tuh...(bukan beberapa tp berkoyan2)...cam biasa la photographer dia en radin a.k.a rio ferdinand ngan en balak a.k.a farouk gila2 remaja...model dia plak balak (gila kuasa betul)...bob (fan liverpool yg kecundang) ngan aku. so, ni la beberapa hasil kerja kami yg berkonsepkan membuang masa di hujung minggu...eh silap...menjelang final champions league man united vs barcelona...(yg liverpool tuh sekadar iklan tepi)...






thanks skali lagi utk owner studio rupajiwa...en kisyo sbb bg kiteorg jahanamkan studio ko...papepun...kita tgk sape menang champion league thn ni...

19 Response to the white studio...rupajiwa

  1. wak says:

    ha ha ha... sohor ngat ker?

  2. shah says:

    sohor? apa benda tuh?

  3. hahahha..
    stylo milo bebb...
    cunzz... sape la erk photographer dia, hehee

  4. shah says:

    hahaha...tu lah anak sapa la yg jd photographer ek...zeeezzzz3x

  5. isem says:

    fullloo.. giler balak ah Shah.. maksud aku balak bukan balak yek..haha, boleh jadi model Hero Remaja ni

  6. shah says:

    hehe...ni pun laki ko paksa aku sem. dia lah tukang arah dialah tukang amik gambo...

  7. balak ada satu dan satu itulah aku... hahaha

  8. shah says:

    hahahaha

  9. Anonymous says:

    x ku sangka ko jd ensem bile dah beso ek...heheheheh..zaman skolah dlu jambu aje..hehe

  10. shah says:

    takde la...ni effect cahaya kat bilik tuh. sapo lak nih?...hehehe

  11. Hakimi says:

    wah... barcelona menang..
    Man U.. kalah.. wakakaka..

  12. shah says:

    slamba lu...aku pun sokong barca gak...camne ni dua2 team aku sokong jumpa sama sendiri...

  13. adik. adik berminat tak jadi model sambilan?

    hehe.

    kau ke syah, aku mati2 ingat blok ni arek punya, hahahaha!

  14. maksud aku blog bukan blok ye, maaf typo =P

    bila nak tengok wayang time opis hour weh? hehe.

  15. shah says:

    saya berminat kak tp tgk brape akak sanggup bayar...hahahaa...eh boleh, ko boring rasa nak tgk wayang ko bgtau...aku sampai=p

  16. Anonymous says:

    oo slalu tengok wayang time opis hour ye, aper nk jd ngan korg ni?..ish3 nape x ajak aku skali?! :p

  17. shah says:

    camne nak ajak...nama pun berahsia..malu la tuh...nak ikut?

  18. firhan says:

    sian machenter kalah...muhahhahaha

  19. shah says:

    hahahahaaa...aku barca...hehehe

Post a Comment