Lagu Lagu pilihan aku...


Kat bawah ni ada beberapa lagu fav aku buat masa ni. banyak lagu indo tp bukan la aku bias kt lagu indon. dh memang bagi aku lagu diaorg sedap. lagu best, lirik sedap, bg aku diaorg buat lagu untuk org appreciate seni diaorg bukan mcm org malaysia buat lagu untuk bisnes. berapa ribu jual, berapa ribu tak jual. ni gak lak lagu yang aku suka nyanyi kalau pegi karaoke. maybe ada yg korg suke, ada yg tak. tp takpe, sapa nak request clip video artis aku boleh share kt blog ni. bgtau tau je lagu apa. member2 takde hal kira belanja. papepun layan dulu lagu fav aku....

Tercitpa Untukku / Ungu


Akhir Rasa Ini / Samsons


Cinta Dalam Hati / Ungu


Luluh / Samsons


Kekasih Gelapku / Ungu


Sandaran Hati / Letto


Ceritera Cinta / Jaclyn Victor & Rio Febrian


Kasih Tak Sampai / Padi


Jangan Lupakan / Nidji


Kisah Cintaku / Peterpan


Laskar Pelangi / Nidji

4 Response to Lagu Lagu pilihan aku...

  1. me or you says:

    weiiiiiiiiiiii jom masak malam ni!!!!!!!!!!!! hahahahahaha

  2. arik says:

    takde hal...aku kan klon jamie oliver...tp aku tak gaji lagi, ko beli barang

  3. Radin says:

    phewiitttt...
    gile aa dh ade blogg...
    pasni buley aa ko luahkan isi hati ko semua kt cni...
    cthnye cm; kenape la aku sentiase corot dlm fantasy football kr.. ahahhaa... :D

    pepehal beb, slamat berkarya.. ;)

  4. arik says:

    Radin : kewak lu...ok apa skang aku no 23...hahahaha

Post a Comment